Velkommen til Slagelse Triathlon Klubs hjemmeside.

Målsætningen for Slagelse Triathlon klub er at være en lokal og nærværende klub fri af kommercielle interesser. Klubben startes op under Slagelse Svømmeklub og er dermed en kommunal forening.  Klubben vil holde fokus på fælleskabet i fælles triathlontræning året rundt. Det er trods alt her, vi bruger det meste af vores tid.

Grundlaget er mangfoldighed og respekt for de forskellige distancer, niveauer og ambitioner. Vi tror på, at vi kan lave fælles træningssamlinger, hvor alle får optimalt udbytte uanset niveau og udstyr.

Vi vil søge fælleskabet i at deltage i stævner sammen i ind- og udland.

På denne hjemmeside kan du følge med i nyheder, læse mere om de aktiviteter, fællestræningen osv. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Du finder os her på Facebook:  https://www.facebook.com/groups/slagelsetri/

Hvis du ønsker at være medlem af Slagelse Triathlon Klub kan du læse nærmere under Kontingent øverst på siden!